Kirjoittajan positio

Siirry alas

Kirjoittajan positio Empty Kirjoittajan positio

Viesti kirjoittaja Antti Laukkanen lähetetty La Joulu 22 2018, 18:01

Minulla on yhteiskunnallisia näkemyksiä sekä tietynlainen maailmankuva ja ihmiskuva. Ne varmasti näkyvät siinä, mitä olen tässä kirjoituksessa kirjoittanut. Avaan näitä tässä lyhyesti, jotta voit helpommin tunnistaa kirjoituksessani mahdolliset tahattomat puolueellisuudet ja sokeat pisteet.

Ihan pohjimmiltani ajattelen, että en tiedä kaikesta kaikkea enkä myöskään mistään yksittäisestä asiasta tai näkökulmasta kaikkea. Teen kuitenkin erilaisia oletuksia, jotta toimintani voisi pohjautaua johonkin ja toimintani olisi ylipäätään mahdollista.

Tällä varauksella kannatan varauksettomasti Kaikki Yhdessä -talousjärjestelmän perusideaa – sitä, että jokainen voi elää, tehdä työtä ja kuluttaa oman talousideologiansa tai -filosofiansa mukaan ja samalla tehdä taloudellista yhteistyötä kaikkien muiden kanssa riippumatta siitä, minkä ideologian tai filosofian mukaan kukakin on valinnut elää.

Tällaisessa talousjärjestelmässä haluan elää. Sen puitteissa haluan elää jaetaan-taloudessa eli kokonaan ilman rahaa ja nykyisen muotoista yksityisomistamista ja jakaa työt ja töiden tulokset tasapuolisesti kaikkien kanssa.

En kannata mitään sellaista talousjärjestelmää, jossa kaikki painostetaan tai pakotetaan elämään yhden talousideologian mukaan.

Ihmiskuvaani kuuluu se, että erilaisia talousideologoita, -filosofioita, maailmankatsomuksia, ihmiskuvia, uskonnollisia vakaumuksia yms. omaavien ihmisten on mahdollista ja kannattavaa tehdä yhteistyötä ja elää yhdessä rauhanomaisesti toisiaan kunnioittaen.

Antti Laukkanen
Admin

Viestien lukumäärä : 37
Join date : 20.08.2018

Näytä käyttäjän tiedot http://kaikki-yhdessa.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa