Laskelmia

Siirry alas

Laskelmia  Empty Laskelmia

Viesti kirjoittaja Antti Laukkanen lähetetty La Joulu 22 2018, 16:33

Kun ihminen siirtyy raha- ja kilpailutaloudesta jaetaan-talouteen, valtio menettää rahamuotoisia verotuloja. Toisaalta jaetaan-ihminen maksaa veronsa työllään eli tekee yleishyödyllistä julkisen puolen työtä.

Jaetaan-ihmiset tekevät työtä:

– valtiolle
– kunnalle
– jaetaan-tuottajayhteisölle, joka antaa kaiken tuotantonsa valtiolle, kunnalle tai valtion hyväksymään yleishyödylliseen työhön
– tuottaen hyödykkeitä, joiden avulla jaetaan-ihmiset – ja halukkat muiden talousideologioiden ja -filosofioiden edustajat, joiden elintaso on jaetaan-ihmisten elintasoa alempi – saavat peruselintasonsa kohtuulliselle tasolle.

Jos jaetaan-ihminen työskentelee R&K:n toimijalle tai jos jaetaan-tuottajayhteisö luovuttaa tuottamansa hyödykkeen R&K:n toimijalle, tällöin R&K:n toimija maksaa koko sovitun summan valtiolle. Kilpailun vääristymisen estämiseksi tämän summan tulee aina olla vähintään sama kuin vastaava hyödyke R&K:ssa.

Tästä kokonaisuudesta olisi tarkoitus laskea, minkä verran valtio säästää tai menettää rahaa silloin, kun jaetaan ihmisiä on 1%, 5%, 10%, 25%, 50%, 75%, 90%, 95% ja 99% työikäisistä verrattuna siihen, kun 100% työikäisistä elää R&K:ssa.

Antti Laukkanen
Admin

Viestien lukumäärä : 37
Join date : 20.08.2018

Näytä käyttäjän tiedot http://kaikki-yhdessa.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa